Compania Multicom SRL din Zalau a finalizat constructia unui complex destinat comercializarii materialelor de constructii, cu o valoare a investitiei de circa sase milioane de euro, scrie NewsIn.

Complexul comercial Multicom are o suprafata de aproximativ 17.000 metri patrati, dintre care 4.000 mp sunt destinati magazinului de prezentare iar restul, depozitelor de marfa. Proiectul de investitii a demarat in luna ianuarie a acestui an, prin achizitia unor terenuri si imobile, urmata de achizitionarea de utilaje si tehnologie performanta, specifice domeniului constructiilor, respectiv amenajarea magazinului de prezentare si a depozitelor.

In complex sunt comercializate materiale de constructii, scule si accesorii, scule electrice, corpuri de iluminat, instalatii termice si sanitare, feronerie si suruburi, lacuri si vopsele, covoare si perdele, parchet, gresie, faianta, tigla, adezivi, metale, mobila, flori, accesorii de gradinarit si electrocasnice.

"Proiectul nostru are si un impact social pozitiv in comunitate, daca avem in vedere ca prin deschiderea complexului Multicom au fost create 40 de noi locuri de munca”, a declarat administratorul Multicom SRL Gavril Iepure.

Infiintata in 1992, SC Multicom SRL a inceput activitatea in domeniul materialelor de constructii in 1998, in doua garaje cu o suprafata de circa 200 mp si cu patru angajati. In prezent, firma mai are deschise doua puncte de lucru ce comercializeaza materiale de constructii in localitatile Jibou si Simleu Silvaniei, unde lucreaza alte 56 de persoane.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
NEPI anunta cand va inaugura centrul comercial Promenada Sibiu