Grupul elen Lamda Development a achizitionat prin subsidiara companiei din Romania un teren de 11.500 metri patrati in nordul Bucurestiului unde urmeaza sa ridice un complex rezidential dupa o investitie de 40 milioane euro.

Dezvoltatorul a achizitionat terenul din nordul Bucurestiului contra sumei de 10 milioane euro si urmeaza sa construiasca un complex rezidential cu 250 de locuinte.

Grupul elen a mai achizitionat recent un alt teren de circa 10.000 metri patrati, tot in nordul Bucurestiului, unde urmeaza sa ridice un complex rezidential dupa o investitie de 18 milioane euro.

Lamda Development este prezenta pe piata din Romania din anul 2003. Compania are in portofoliu un complex rezidential, Lakeview Condominium, cu circa 100 de apartamente in Bucuresti, valoarea investitiei ridicandu-se la 20 milioane dolari.

Lamda Development a achizitionat la inceputul anului prin intermediul subsidiarei romanesti, 90% din actiunile companiei cipriote Robies Services, care dezvolta un centru logistic in zona de Vest a Bucurestiului. Tranzactia s-a ridicat la 2,6 milioane euro, iar proiectul este estimat la 23 milioane euro.

Compania dezvolta in capitala si un imobil de birouri cu o suprafata construita de 6.700 de metri patrati, care urmeaza a fi finalizat la sfarsitul anului. Lamda Development este listata la bursa din Atena si este specializata in investitii, dezvoltare si management in domeniul imobiliar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Stapani noi, borduri si panselute noi: Ce firme "decoreaza" Capitala