ProLogis are un nou director regional pentru Europa Centrala si de Est

Cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, ProLogis, a anuntat miercuri numirea lui Graham Reece in functia de director regional pentru Europa Centrala si de Est.

Graham Reece, care s-a alaturat companiei ProLogis in luna februarie 2007, odata cu achizitia trustului Parkridge, se va muta din Londra, in sediul pentru Europa Centrala si de Est al companiei, in Varsovia, se arata in comunicatul companiei. In calitate de director regional , el va conduce o echipa de management al proiectelor care actioneaza in intreaga regiune si va fi responsabil de asemenea cu dezvoltarea designului, cu activitati de procurement si cu managementul tehnologiilor de constructie.

Inainte de a lucra pentru Parkridge, Reece a fost Partener in cadrul companiei Davis Langdon, cea mai mare firma de consultanta financiara din lume, unde a condus servicii de management al proiectelor pentru zona centrala a Marii Britanii. Reece, care a absolvit Universitatea Sheffield cu diploma de onoare in inginerie civila si structurala in anul 1986, are mai mult de 20 de ani de experienta pe piata imobiliara internationala, ocupand diverse functii tehnice si de conducere. Initial a lucrat in proiectare si contractare, iar ulterior in managementul proiectelor si dezvoltare.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni in 20 de tari din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 34,4 miliarde de dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 44,9 milioane metri patrati, in 2.669 proprietati, la 30 septembrie 2007. Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.300 de angajati in intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri