Compania galateana Interstil SRL va dezvolta in Sibiu un proiect imobiliar cu o valoare investitionala de peste 15 milioane de euro, care va include trei blocuri turn cu circa 200 de apartamente, a declarat, potrivit NewsIn, managerul companiei, Octav Manaila.

"Am achizitionat terenul, am depus documentatia la Primaria Sibiu pentru avizele de construire, iar acum suntem in cautarea unui partener strain alaturi de care sa finantam proiectul. Sunt mai multe persoane interesate, dar vom incheia contractul cu cel care va prezenta primul oferta de finantare. Eu sper ca pana in luna aprilie sa demaram constructia", a precizat Manaila.

Planul complexului de locuinte prevede construirea a circa 200 de apartamente noi, cu una pana la trei camere. "In cazul in care va exista cerere pentru apartamente de lux, de patru sau cinci camere, ele pot fi realizate, pentru ca proiectul e foarte elastic", a mai spus Octav Manaila. Insa compania doreste sa se adreseze oamenilor cu venituri medii, iar cele mai cautate apartamente sunt cele de doua si trei camere.

Ansamblul de locuinte urmeaza sa fie construit intre Podul Garii si strada Stefan cel Mare, pe o suprafata de 8.000 metri patrati si constituie prima investitie a Interstil SRL pe piata sibiana. Societatea a mai desfasurat proiecte asemanatoare, ca partener, in Brasov si Bucuresti. Potrivit lui Manaila, toate locuintele din Capitala au fost vandute inainte de inceperea constructiilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri