Divizia de dezvoltare imobiliara a Eka Investment Group, Eka Development, va investi 20 milioane de euro intr-un nou proiect de clasa A, cu 12 niveluri si o suprafata de 20.000 metri patrati, alocata pentru activitati office si retail, in zona de nord a Bucurestiului, a anuntat compania.

Noul proiect, Eka Business Center VI, va fi situat in apropierea Bulevardului Barbu Vacarescu, iar constructia, care va incepe in luna aprilie, va fi finalizata in 18 luni. "Acest proiect se evidentiaza ca fiind unic in aceasta zona prin amploare, pozitionare si regimul de inaltime, avand vedere spre lacul Tei si lacul Floreasca", a declarat managerul general al Eka Investment Group, Andrei Arghirescu.

Portofoliul Eka Development cuprinde cinci proiecte, doua fiind deja livrate, Business Center I si Business Center II, si trei in dezvoltare pe Soseaua Nicolae Caranfil, printr-o investitie totala de 40 milioane euro. "Ne concentram pe dezvoltarea spatiilor de birouri in zona de nord a Capitalei si oferim cladiri din segmentul superior ca finisaje si calitate a constructiilor", a adaugat Arghirescu.

Eka Development face parte din grupul Eka Investment cu actionariat 100% romanesc.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri