Plaza Centers va investi 38 mil. euro intr-un centru comercial in Bulgaria

Compania cu capital israelian Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Dambovita Center din Bucuresti, va investi circa 38 milioane de euro in construirea unui centru comercial si de divertisment in localitatea Shoumen din Bulgaria, potrivit propertywise.

Reprezentantii Plaza Centers sunt de parere ca centru comercial din Shoumen va fi finalizat in circa doi ani dupa ce compania va primi autorizatia de constructie din partea autoritatilor bulgare. Centrul comercial se va intinde pe trei etaje si va avea o suprafata totala pentru spatii de retail de 21.000 metri patrati.

In afara de supermarketuri, magazine de imbracaminte, cafenele si restaurante, centrul comercial din Shoumen va dispune de un etaj intreg dedicat spatiilor de distractie. Sala de cinema, pista de bowling si jocurile electronice vor acoperi o suprafata de 1.700 metri patrati din suprafata mallului. Proiectul include si constructia unei parcari cu 800 de locuri pe doua niveluri la subsolul centrului comercial.

Plaza Centers a intrat pe piata din Romania la sfarsitul lui 2006, iar pana in prezent a initiat cinci proiecte imobiliare insumand 700.000 de metri patrati construiti si investitii de peste 700 milioane euro.

Cele cinci proiecte sunt situate in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Miercurea Ciuc si Slatina. Plaza Centers NV este cotata si la Bursa de Valori Londra si isi desfasoara activitatea in special in zona Europei Centrale si de Est.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri