Grupul american de Investitii D4, fondat in 2007 de catre David Funderburk, fost ambasador american in Romania, si de Don Rosacker, care ocupa pozitia de director executiv, va investi 100 milioane de euro in Romania, dupa ce si-a anuntat deja lansarea oficiala in investitii imobiliare si dezvoltarea activitatii societatii in Europa de Est, prin deschiderea unui birou in Bucuresti.

"Tinand seama de ascensiunea sa din ultimul an in Uniunea Europeana, consideram Romania si regiunile invecinate drept o oportunitate captivanta in vederea dezvoltarii", a afirmat directorul executiv al Grupului de Investitii D4, Don Rosacker.

"Ne vom folosi relatiile si cunoasterea societatii si a intregii regiuni pentru a aduce investitii importante, furnizand totodata beneficii semnificative actionarilor grupului", a mai spus acesta.

Grupul a fost infiintat in 2007 de catre fostul ambasador american in Romania, David Funderburk, specialist in relatii guvernamentale in SUA si de catre directorul executiv Don Rosacker, iar in Romania este condus de avocatul Daniel Costea, specializat in domeniul real estate.

"Suntem incantati sa ne stabilim prezenta in Bucuresti si sa punem bazele unei echipe locale", a afirmat Rosacker. "In curand vom constitui o prezenta importanta in Europa Centrala si de Est. Sunt atat de multe proiecte ce pot fi puse in practica intr-un termen scurt".

D4 Investments este o companie de investitii orientata in principal in domeniul real estate si dispune de un buget de 100 milioane de euro, cu sediul in Washington, D.C. Compania opereaza in Europa de Est prin achizitionarea, dezvoltarea si administrarea de imobile rezidentiale, comerciale si industriale, precum si de active. In prezent, D4 isi concentreaza activitatea in principal pe piata romaneasca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Parcul industrial Aries ar putea atrage un producator auto american
Setari Cookie-uri