Biroul din Romania al consultantului global de real estate, Cushman & Wakefield, a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro, depasind cu 50% estimarile din 2006 si vizeaza pentru anul acesta atingerea unei cifre de afaceri de opt milioane de euro.

"Activitatea companiei a fost sustinuta de cresterea numarului de angajati, de 2,5 ori. Am inceput anul 2007 cu un personal de 30 de oameni, iar la sfarsitul acestuia eram deja peste 70. Cererea de pe piata a condus atat la dezvoltarea activitatii anumitor departamente, cat si la infiintarea unor departamente noi. In 2008 dorim sa dezvoltam anumite sectoare precum rezidentialul, evaluarile si industrialul", a declarat directorul general al Cushman & Wakefield Activ Consulting, Razvan Gheorghe.

Valoarea de capital a contractelor tranzactionate de companie se ridica la 200 de milioane de euro, iar valoarea proprietatilor evaluate la 1,6 miliarde de euro. Tinta pe anul in curs este atingerea unei cifre de afaceri de opt milioane de euro, ceea ce presupune o crestere de 80%.

Cushman & Wakefield este cea mai mare companie privata in domeniul imobiliar din lume. Fondata in 1917, compania are peste 200 de birouri in 56 de tari din intreaga lume si 12.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in 2007 prin preluarea companiei locale cu care colabora de peste 11 ani, Activ Consulting, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri