Dezvoltatorul polonez de real estate Globe Trade Centre (GTC) vede un castig de peste 100 de milioane de euro din vanzarea celor 1.100 locuinte construite in proiectele rezidentiale Rose Garden si Felicity, potrivit unui raport al Erste Bank.

Raport Erste

Astfel, vanzarea celor doua proiecte imobiliare va genera investitorului venituri totale de peste 321 milioane de euro, cheltuielile pentru constructia complexurilor fiind de 210 milioane de euro.

GTC mizeaza pe venituri de 37,8 milioane de euro din vanzarea locuintelor din Green Dream Residence.
<artfile>37585_1.pdf</artfile>
Constructia proiectului rezidential Rose Garden a fost inceputa in 2006. Cele 11 cladiri ale proiectului au un nivel de inaltime de P+9 etaje sau P+11etaje.

Pe langa acestea, complexul va avea 1.000 mp de spatii comerciale, precum si 1.110 locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Ansamblul rezidential Rose Garden, o investitie de aproximativ 80 milioane de euro realizata de compania Globe Trade Center SA Romania, este un caz tipic de reconversie imobiliara a unei zone industriale din centrul orasului, respectiv fosta fabrica de textile Suveica din cartierul Colentina.

GTC Romania este detinuta in proportie de 94,6% de GTC Polonia. Compania a mai administrat, in Romania, construirea, ocuparea si vanzarea pentru cladirile de birouri Europa House si America House, iar in prezent administreaza proiectele rezidentiale Green Dream Residence, Jasmine Park, Felicity. De asemenea, compania administreaza proiectul comercial Galleria Bucharest, precum si proiectele de birouri Aurora Business Park si City Gate.

Globe Trade Center (GTC) Romania va investi in urmatorii trei ani circa 500 de milioane de euro in proiecte imobiliare atat in capitala, cat si in alte orase mari ale tarii, potrivit presedintelui companiei, Shimon Galon. El a mai spus ca GTC va continua sa cumpere terenuri pentru dezvoltarea de ansambluri rezidentiale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si