Fondul de investitii britanic Teesland, proprietarul parcul industrial A1, in parteneriat cu Cefin Holding vor aloca anul acesta cel putin 200 milioane euro pentru constructia a cinci-sapte parcuri industriale in principalele orase din tara.

Cefin Holding si Teesland au semnat deja de anul trecut un acord pentru infiintarea unei societati mixte, denumita Champ, care va investi in constructii industriale.

Potrivit reprezentantilor celor doua companii, vor fi construite parcuri industriale de dimensiuni mici si medii, cu suprafete cuprinse intre 6 si 10 hectare in principalele orase din Romania, iar investitia pentru 2008 s-ar putea ridica la circa 200 de milioane de euro.

"Vrem sa construim intre cinci si sapte parcuri industriale, la o valoare medie de 40 milioane euro fiecare", au declarat reprezentantii Cefin Holding.

Fondul de Investitii britanic Teesland anunta inca de anul trecut, odata ce au cumparat parcul industrial A1 de la Cefin Holding, ca vor mai investi alte 60-70 milioane euro in dezvoltarea de spatii logistice si industriale in intreaga tara.

"Incercam sa aducem ceva nou pe piata si sa oferim spatii industriale pentru companiile mai mici care aleg sa inchirieze chiar si sub 500 metri patrati. Vrem sa cumparam si sa investim in continuare in Romania si vom continua sa colaboram cu Cefin Holding", declara anul trecut, Mickola Wilson, director executiv al Teesland.

Cefin Holding este un grup italian cu activitati in Romania, Italia, Ungaria si Bulgaria. In Romania, Cefin are activitati in domeniile auto, imobiliar si industrial.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri