Compania de dezvoltare INR Management Real Estate, cu actionariat cipriot, va investi peste opt milioane de euro in infrastructura proiectului rezidential montan Silver Mountain, conform Colliers International, agentul exclusiv de vanzare al complexului.
Compania de dezvoltare INR Management Real Estate, cu actionariat cipriot, va investi peste opt milioane de euro in infrastructura proiectului rezidential montan Silver Mountain, conform Colliers International, agentul exclusiv de vanzare al complexului.

Proiectul Silver Mountain, investitie care se ridica la 400 de milioane de euro, va fi dezvoltat in Poiana Brasov, la 1,8 km de partiile de schi si la 12 km de Brasov si va avea o zona rezidentiala exclusivista precum si un teren de golf cu 18 gauri, dezvoltari ce se intind pe o suprafata de 70 de hectare in mijlocul unei regiuni impadurite.

"Lucrarile de constructie inainteaza, iar primele cladiri sunt deja ridicate. Prima faza de dezvoltare care urmeaza sa fie livrata in luna decembrie a acestui an are o cladire finalizata in proportie de 95%, iar cea de-a doua este in lucru la acoperis. Intregul proiect va fi dezvoltat pe o perioada de 5-6 ani", sustin reprezentantii Colliers International.

Pentru a realiza infrastructura proiectului, dezvoltatorul, compania INR Management Real Estate, a decis sa aloce peste opt milioane euro, bani care vor fi folositi si pentru alimentarea cu apa, energie si gaz, dar si pentru reteaua stradala.

"In urma actiunilor intreprinse, alimentarea cu apa se va realiza printr-un rezervor de 1.000 metri cubi si aductie pe o lungime de peste trei km construit de companie in localitatea Ruia, iar canalizarea va fi bransata la conducta de ape menajere construita de orasul Brasov in apropiere, proiect realizat din fonduri pentru infrastructura", se arata intr-un comunicat al companiei.

In ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica, aceasta va fi realizata printr-un punct de conexiune, linii electrice subterane de tensiune medie si patru stattii de transformare, cablajul depasind patru km lungime. Alimentarea cu gaz va fi realizata pe o lungime de circa trei kilometri de DistriGaz, fiecare imobil fiind bransat la reteaua in curs de executie.

Dirijarea apelor pluviale se va realiza in sistem separat, deversand in paraul Sticlariei respectiv pe versantii naturali din zona intr-un sistem partial subteran, partial in santuri de scurgere.
Telecomunicatiile vor fi realizate de toti ofertatorii de pe piata locala, iar reteaua stradala de peste cinci kilometri lungime este in curs de executie, pana in prezent fiind realizate circa 1,5 km.

Silver Mountain va oferi spre vanzare apartamente si vile, iar ca facilitati in zona vor fi realizate printre altele un teren de golf cu 18 gauri intins pe 44 hectare, un club de tenis condus de Ilie Nastase si un hotel de lux, cu o capacitate totala de 184 de camere, operat de lantul international Radisson. In plus, complexul va dispune de o piscina acoperita dar si una in aer liber, spa si centru de tratament medical, sali de conferinta, patinoar, cazino, cinema, restaurante si heliport, cu posibilitatea inchirierii unui elicopter aflat 24 din 24 la dispozitie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri