Compania Top Birotica va investi 10 milioane de euro intr-un proiect rezidential cu 84 de apartamente in zona Drumul Taberei - Ghencea, a anuntat compania de servicii imobiliare Regatta, promotorul proiectului.
Potrivit investitorului, constructia ansamblului rezidential Champions Residence va dura 18 luni si este preconizata sa inceapa in luna martie a acestui an. Cladirea de locuinte va fi compusa din doua corpuri cu 84 de apartamente.

O garsoniera va dispune de o suprafata construita de 50 mp, un apartament de doua camere va avea 97 mp construiti, unul de trei camere va avea 127 mp, iar suprafata duplexurilor de 3-4 camere va varia intre 197-281 mp construiti.

"Pretul pentru o garsoniera va fi intre 71.000 - 77.000 euro cu TVA inclus; apartamentele de doua camere se vor vinde cu preturi intre 120.000 – 150.000 euro iar cele de trei camere cu 157.000-17.000, inclusiv TVA. Champions Residence va dispune si de garaj subteran dar si de ascensor hidraulic", a declarat Camelia Bracea, real estate broker in cadrul departamentului de vanzari rezidentiale al Regatta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri