AFI Europe, o subsidiara a conglomeratului israelian Africa Israel Investments, a anuntat ieri ca a semnat un acord pentru a obtine finantare de la banca Hypo Real Estate Bank, privind construirea unui mall in Bucuresti.
Hypo va oferi un imprumut de 234 milioane euro catre AFI, a precizat compania, adaugand ca, la finalizare, mall-ul AFI Palace Bucharest va fi cel mai mare din Romania.

In al doilea stadiu al proiectului, AFI intentioneaza sa construiasca cinci cladiri de birouri.

Compania a precizat ca obtinerea unui astfel de credit intr-o perioada marcata de incertitudini si de ingustarea liniilor de credit dovedeste increderea de care se bucura AFI.

AFI Europe detine proprietati rezidentiale, malluri si hoteluri atat in Romania, Cehia, Bulgaria si Serbia.

Grupul israelian Africa Israel desfasoara operatiuni in domeniile imobiliar, infrastructura, energetic, hotelier si moda. Compania Africa Israel Investments functioneaza din 1934, fiind in prezent listata la bursa din Tel Aviv, cu un capital de circa trei miliarde de dolari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri