Ozer Construction va demara in vara acestui an construirea unui ansamblu rezidential cu circa 150 de locuinte in zona Aviatiei din Capitala, in urma unei investitii aferente de aproximativ 15 milioane de euro, a declarat, Ileana Stanciu, directorul general adjunct al companiei, potrivit NewsIn.

"In momentul de fata proiectul se afla in stadiul de pregatire. Speram sa obtinem autorizatia de constructie cat mai repede, iar in vara sa demaram lucrarile care se vor intinde pana la finele lui 2009 sau inceputul anului 2010", a spus Ileana Stanciu.

Ansamblul razidential se va intinde pe un teren de 5.200 metri patrati si va fi compus din doua cladiri cu parter si patru nivele, cuprinzand apartamente cu una, doua, trei, respectiv patru camere. Potrivit reprezentantilor companiei, Ozer a achizitionat recent 11 hectare de teren in Sudul Capitalei, unde intentioneaza sa dezvolte atat locuinte cat si centre comerciale.

"Am achizitionat terenul de la multi proprietari, iar in prezent suntem in discutii si punem la punct un proiect rezidential si centre comerciale. Anul acesta sper sa avem proiectul finalizat", a mai precizat Stanciu.

Ozer Construction a mai lansat anul trecut un proiect imobiliar in statiunea Sinaia, in dubla calitate de investitor si dezvoltator. Complexul Belleview are in total 344 apartamente, iar investitia se ridica la 20 milioane euro. Toate locuintele au terasa si gradini proprii, iar fiecare apartament dispune de un loc de parcare inclus in pretul de vanzare.

Ozer este o companie multinationala infiintata in 1963 si activeaza pe piata din Romania de peste zece ani. Printre proiectele construite de Ozer se numara Bucuresti Mall, Europe House, America House, Caro Castel Ofiice, cladirea de birouri Multigalaxy si proiectele rezidentiale Liziera si Oxford Garden in zona Pipera. Compania estima anul trecut o cifra de afaceri de 50 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
România ia fața lumii cu cele mai "verzi" clădiri de birouri pe plan mondial
Setari Cookie-uri