ModaTim Investment a demarat oficial, la Timisoara lucrarile pentru a doua cladire de birouri clasa A din cadrul proiectului City Business Centre care la finalizare va oferi in total 32.000 de metri patrati spatii pentru birouri, potrivit NewsIn.
"Punem piatra de temelie la cea de-a doua cladire. Estimam ca aceasta va fi gata undeva la sfarsitul anului, iar noi vrem ca firmele sa isi inceapa activitatea in aceasta locatie undeva in ianuarie 2009. Nu va putem spune despre ce societati este vorba, pentru ca nu am semnat inca contractele", a declarat presedintele ModaTim Timisoara, Ovidiu Sandor.

Proiectul ansamblu City Business Centre cuprinde cinci cladiri cu spatii inchiriate de firme.

Potrivit lui Sandor, primul imobil cu sedii de firme a fost inaugurat in octombrie 2007 si este ocupat in proportie de 90%. Printre chiriasi se numara companiile IBM, Vodafone, Investkredit Bank, Carpatair, PriceWaterhouseCoopers.

"Am creat in Timisoara un segment de piata care nu exista: cel al spatiilor de birouri de cea mai inalta calitate. Reactia foarte buna ne sporeste increderea in conceptul nostru. De aceea vom urgenta realizarea urmatoarelor etape", a mai spus Ovidiu Sandor.

Cea de-a doua cladire a ansamblului va avea o suprafata totala de inchiriat de 7.700 de metri patrati, din care 2.000 metri patrati vor fi alocati spatiilor comerciale si serviciilor.

Cele doua cladiri din proiect sunt situate in Piata 700 din Timisoara. Autoritatile locale au demarat o actiune de modernizare a acestui spatiu, iar primul pas a fost inceperea lucrarilor la cateva artere care leaga piata de arterele importante ale orasului.

Intregul proiect al ModaTim Investment are in vedere ridicarea a unui numar de cinci cladiri de birouri in centrul orasului. Ultimul imobil va fi ridicat pana in prima jumatate a lui 2011. City Business Centre va oferi in total 32.000 de metri patrati pentru birouri, 10.000 de metri patrati pentru servicii si comert si 650 de locuri de parcare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri