Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va demara procedura de contractare prin credit ipotecar a 40 de apartamente in orasul Navodari dupa ce recent a folosit acelasi procedeu si pentru contractarea a peste 200 de apartamente in Ploiesti, Bucuresti si Campina,informeaza compania.
Cele 40 de apartamente oferite spre contractare in Navodari sunt situate in doua blocuri cu regim de inaltime compus din parter si trei etaje. Din totalul locuintelor ce urmeaza a fi contractate prin credit ipotecar, 18 apartamente au o singura camera, 16 apartamente au doua camere, iar sase apartamente dispun de trei camere.

Potrivit unui comunicat al companiei, ANL va organizea o expozitie la sediul Primariei orasului Navodari in cadrul careia vor fi prezentate planurile apartamentelor si vor fi oferite toate informatiile necesare legate de acest amplasament.

"Cei interesati pot afla informatii detaliate despre locuinte si proiectele ANL, de luni pana vineri intre orele 10 si 16, in perioada 20 februarie si 15 martie 2008", sustin reprezentantii Agentiei Nationale pentru Locuinte.

Eliberarea adeverintelor pentru Banca se va face in perioada 20 februarie – 29 februarie 2008, iar declaratiile notariale si certificatele de solvabilitate emise de banca se vor depune de catre solicitantii interesati in perioada 3 martie – 14 martie 2008, la Registratura ANL. Persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest cartier trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de ANL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri