Compania REALIA, detinuta de grupurile Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) si Caja Madrid, a cumparat compania romana SC Parnu Real Estate SRL, proprietara unui teren in sectorul 5 din Bucuresti, contra sumei de 12,2 milioane euro.
Proiectul include constructia unui numar de 240 pana la 260 de locuinte ce dispun de locuri de parcare si spatii pentru depozitare.

Cumparatorii pot opta intre ateliere si apartamente cu unul sau doua dormitoare.

Constructia imobilelor este asteptata sa inceapa intre al patrulea trimestru din 2008 si inceputul anului 2009, dupa ce toate actele necesare proiectului au fost aprobate.

Proiectul confirma interesele companiei REALIA in Romania, una dintre tarile cu cel mai mare potential imobiliar din Europa de Est, fiind parte a planului de internationalizare al companiei.

REALIA a investit deja 1,100 miliarde euro in Franta, in principal in achizitionarea firmei SIIC de Paris, si in largirea portofoliului de cladiri din centrul Parisului.

Compania spaniola are de asemenea investitii in Portugalia, Polonia si Romania.

REALIA este una dintre companiile de top din sectorul imobiliar spaniol, fiind listata la bursa din iunie 2007. Compania, condusa de Ignacio Bayón, se ocupa in principal cu afaceri imobiliare, vanzarea de terenuri pentru centre de birouri, constructii rezidentiale si administrarea terenurilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri