"Seven Hills este de-abia la inceputul investitiilor sale in Romania. Scopul venirii noastre aici este unul pe termen lung. Vom demara, in acest an, mai multe proiecte, iar acestea vor avea drept consecinta finala mai mult confort pentru clasa de mijloc. Este important pentru noi sa dam locuinte la preturi rezonabile romanilor si de aceea evitam sa le vindem investitorilor, care le-ar revinde la un pret mai mare. Proiectele Seven Hills sunt, in mare parte, locuinte cu un nivel ridicat de confort la un pret mediu, dar exista deja discutii pentru cateva proiecte de birouri si de retail", a declarat, citat de NewsIn, directorul de marketing al companiei Seven Hills, Nimrod Zvik.

Potrivit reprezentantului companiei, Seven Hills are proiecte mari pentru anii urmatori pentru pita din Romania, iar incepand din acest an, investitiile sale se vor indreapta si spre provincie. "Extinderea urmeaza sa inceapa, foarte curand, cu proiectul rezidential Central Gardens din Ploiesti", au mai spus reprezentantii companiei.

Seven Hills dezvolta in prezent, printre altele, complexul rezidential West Park in zona Militari. Complexul se intinde in total pe 130.000 metri patrati si va fi construit pe circa cinci hectare de teren. West Park va fi compus din 19 cladiri cu un total de 1.400 de apartamente si reprezinta o investitie de 120 milioane euro.

Citeste si:

Prima faza a proiectului, care presupune constructia a patru blocuri cu un total de 200 de apartamente se va finaliza in august 2008. Cea de-a doua faza de constructie si de vanzare presupune realizarea a cinci blocuri cu circa 500 de apartamente ce vor fi terminate pana in octombrie 2009.

Pe langa proiectul West Park Residential, BSG, prin subsidiara Seven Hills, va dezvolta in Romania si alte proiecte rezidentiale in zona Pantelimon si in cateva zone centrale din Bucuresti. Compania mai are in proiect constructia a aproximativ 3.000 de vile in Saftica si Corbeanca, dar si a unor cladiri de birouri si de centre comerciale, atat in Bucuresti, cat si in alte orase, precum si apartamente in Constanta si Brasov.

Seven Hills a subsidiara in Romania a BSG (Beny Steinmetz Group) pe domeniul imobiliar si e implicata in dezvoltarea de proiecte rezidentiale, de birouri si comerciale. BSG este un investitor israelian cu proiecte in America de Nord si noua tari europene. In ultimii sase-sapte ani BSG a dezvoltat proiecte rezidentiale in Europa centrala si de est, care cuprind peste 11.000 de locuinte. Activitatea BSG cuprinde patru sectoare; resurse naturale, imobiliare, diamante si piete de capital.