Eximprod Grup a investit 10 milioane de euro in primul centru de afaceri din Buzau, Buzau Business Center, care va fi inaugurat pe data de 6 martie.
Potrivit datelor Eximprod Grup, constructia are o suprafata de 4.600 mp de birouri si este desfasurata pe opt nivele – demisol, parter si sase etaje. De asemenea, cladirea dispune de un centru de conferinte de 150 mp si de toate dotarile specifice clasei A.

„Noul centru de afaceri va constitui un factor stimulant pentru mediul economic din Buzau, ce se va reflecta asupra intregii comunitati, prin atragerea unor noi investitori, crearea de locuri de munca si dezvoltarea unor noi proiecte de interes public. Am avut in vedere faptul ca in urmatorii ani comunitatea de afaceri din Buzau se va dezvolta foarte mult si putem garanta ca atunci cladirea va fi la fel de operationala ca si in prezent, intrucat am facut dotari de ultima generatie”, a declarat directorul general al Eximprod Grup, Gheorghe Manole.

Conform comunicatului de presa, principalii operatori economici din Buzau si-au manifestat deja interesul fata de noul centru de afaceri. Printre acestia se numara Petrom si Banca Transilvania.
Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 35 de milioane de euro si a mai construit un centru de afaceri in municipiul Cluj-Napoca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri