Eximprod Grup investeste 10 mil. euro in primul centru de afaceri din Buzau

Eximprod Grup a investit 10 milioane de euro in primul centru de afaceri din Buzau, Buzau Business Center, care va fi inaugurat pe data de 6 martie.

Potrivit datelor Eximprod Grup, constructia are o suprafata de 4.600 mp de birouri si este desfasurata pe opt nivele – demisol, parter si sase etaje. De asemenea, cladirea dispune de un centru de conferinte de 150 mp si de toate dotarile specifice clasei A.

„Noul centru de afaceri va constitui un factor stimulant pentru mediul economic din Buzau, ce se va reflecta asupra intregii comunitati, prin atragerea unor noi investitori, crearea de locuri de munca si dezvoltarea unor noi proiecte de interes public. Am avut in vedere faptul ca in urmatorii ani comunitatea de afaceri din Buzau se va dezvolta foarte mult si putem garanta ca atunci cladirea va fi la fel de operationala ca si in prezent, intrucat am facut dotari de ultima generatie”, a declarat directorul general al Eximprod Grup, Gheorghe Manole.

Conform comunicatului de presa, principalii operatori economici din Buzau si-au manifestat deja interesul fata de noul centru de afaceri. Printre acestia se numara Petrom si Banca Transilvania.
Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 35 de milioane de euro si a mai construit un centru de afaceri in municipiul Cluj-Napoca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri