Compania Imobiliara va investi circa 28 milioane de euro intr-un ansamblu rezidential cu apartamente si spatii de birouri in Capitala, care va oferi intr-o prima faza 85 de locuinte, potrivit directorului de comunicare al companiei, Silviu Iordache, citat de NewsIn.
Ansamblul rezidential City Residence va fi construit in spatiul cuprins intre hotelul Marriott si Palatul Parlamentului si va oferi intr-o prima faza 85 de apartamente, grupate pe tipologii, in functie de dimensiune, incepand de la 54 mp, pentru garsoniere, pana la 289 mp plus terase, pentru apartamentele de patru camere, dar si penthouse.

"Ansamblul va fi compus din cladiri cu subsol, parter si cinci etaje, care vor constitui fronturi la strazile adiacente si vor dezvolta curti interioare si pasaje-alei catre interiorul incintei, zone rezervate spatiilor verzi si circulatiei pietonale", a declarat, joi, directorul de comunicare al companiei, Silviu Iordache.

Potrivit reprezentantilor companiei, parterul cladirilor va adaposti partial spatii pentru birouri si servicii, iar nivelele aflate in subteranul cladirii, vor adaposti 132 de locuri de parcare accesibile prin intermediul platformei liftate si functiunile anexe.

"Apartamentele din prima faza sunt deja puse in vanzare, iar termenul de finalizare este luna noiembrie a anului 2009. Investitia totala este estimata la aproximativ 28 milioane de euro, iar finantarea va fi asigurata din fonduri proprii si parteneriate bancare", a adaugat Iordache.

Imobiliara este o companie cu capital integral romanesc si privat, specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii. Compania este axata, cu precadere, pe segmentul rezidential, fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale in Bucuresti, sau apartamente de vacanta pe litoral (Neptun, Olimp) si la munte (Sinaia, Predeal). O alta latura importanta a activitatii companiei o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta trei proiecte comerciale de tip mini-mall in Saturn, Venus si Neptun.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri