Complexul Rasarit de Soare, 50% vandut

Lansat de numai o luna de zile, complexul rezdential „Rasarit de Soare” a fost vandut in proportie de 50%. Acesta este al doilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti, dupa Quadra Place.

Proiectul are o valoare a investitiei de 60 milioane de euro. Ansamblul, pozitionat in imediata vecinatate a hypermarketului Auchan, va consta in 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. In plus, viitorii locatari vor beneficia si de 1.224 de locuri de parcare.

Succesul acestui proiect, care se adreseaza clasei medii, demonstreaza cresterea cererii pe acest segment al pietii imobiliare. Apartamentele in acest complex pot fi achizitionate cu costuri mai mici decat cele din blocurile vechi.
Procesul de vanzare este sustinut de o campanie de marketing de anvergura prin care sunt vizati tinerii. Dezvoltatorul a ales si de aceasta data departamentul de marketing al CBRE|Eurisko pentru conceperea si implementarea campaniei de marketing pentru cel de-al doilea proiect al sau.

Lucrarile de constructie sunt in plina desfasurare, iar perioada estimata pentru predare este trimestrul IV al anului viitor. La momentul predarii suprafata total construita a complexului rezidential va masura aproape 84.500 mp.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Auchan extinde parteneriatul cu Poșta Română pentru livrări la domiciliu
Setari Cookie-uri