Prima faza a proiectului rezidential Natura Residence din nordul Capitalei, formata din 98 de apartamente, a fost vanduta in intregime, potrivit companiei de consultanta imobiliara CBRE Eurisko, agentul proiectului dezvoltat de spaniolii de la Grupo Lar si compania de dezvoltare RED Management Capital.

Faza a doua are in plan alte 88 de apartamente, cu 146 de locuri de parcare in subteran si 38 suprateran, iar livrarea lor se va face in al treilea trimestru al anului 2009.

Natura Residence se dezvolta pe un teren cu o suprafata de 20.000 mp din Baneasa, in zona Iancu Nicolae, si va avea in componenta opt cladiri cu un total de 186 de apartamente. Ansamblul rezidential este format din cladiri cu regim mic de inaltime, intre care vor fi ample spatii verzi.

Trei cladiri sunt structurate pe patru niveluri, iar celelalte cinci vor fi ridicate pe sase niveluri. Ansamblul pune la dispozitia locatarilor 282 de locuri parcare in subteran si 60 de parcari supraterane (inclusiv cele pentru vizitatori), o piscina descoperita, o sala de fitness si doua saune. Un loc de joaca si foarte multe spatii verzi completeaza oferta de facilitati a complexului rezidential.

„Finisajele vor fi de cea mai buna calitate. Usi de lemn, parchet triplustratificat, tamplarie de aluminiu, jaluzele si plase de tantari, gresie si faianta, toate acestea fac parte din pachetul standard al programului Electa. Acest program ofera posibilitatea vizualizarii finisajelor alese din cele trei optiuni propuse”, declara Felicia Soreata, Key Account Manager al Natura Residence.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Record:O banca din Romania sterge datorii de 300.000 lei si 52.000 CHF