Investitorii vor prezenta la editia din martie a Targului Imobiliar National circa 22.000 de locuinte, in valoare de peste patru miliarde euro, in proiecte rezidentiale atat in tara cat si in strainatate, informeaza compania Admedia Consulta, organizatorul expozitiei.

Reprezentantii companiei sustin ca in cadrul celei de-a doua expozitii din cadrul editiei de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) din perioada 19-23 martie, vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale.

Expozitia din martie din cadrul editiei de primavara a tIMOn va prezenta totodata, in premiera, sapte proiecte rezidentiale noi.

"In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia. Dintre acestea sunt scoase la vanzare 17.000 de locuinte in Bucuresti, 1.000 in zona montana Prahova-Brasov, 500 pe litoral, 1.500 in provincie si 500 in strainatate. Ponderea cea mai mare este detinuta de catre apartamente, acestea fiind si cele mai cautate locuinte in cadrul targului", se mai arata in comunicat.

Cea mai ieftina locuinta din cadrul targului din martie este un apartament de doua camere nefinisat in Hurghada Egipt, promotorul ansamblurirezidentiale.ro anuntand ca pretul acesteia este de aproximativ 10.000 euro.

Oferta de lux din cadrul tIMOn consta in vile de 700.000 euro si penthouse-uri ce depasesc un milion de euro.
Expozitia din martie organizata in cadrul tIMOn – Targul Imobiliar National este deschisa de miercuri pana sambata intre orele 10-19 iar duminica intre orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit.

Editia de primavara a tIMOn va continua cu expozitia organizata intre 9-13 aprilie, expozitie la care vor fi prezentate alte 30 de proiecte diferite fata de cele din februarie si martie.

Incepand cu luna mai, tIMOn se va adresa pietelor locale, urmand ca la sfarsitul lunii sa fie organizata cea de-a doua editie a tIMOn de Constanta, iar in iunie prima editie a tIMOn de Timisoara, expozitii urmate de organizarea unor editii locale si in Brasov, Iasi, Cluj si Sibiu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Constructor: Angajații vor fi trimiși în șomaj tehnic, dacă vom opri șantierele
Setari Cookie-uri