TriGranit va investi 140 milioane de euro in construirea unui centru regional comercial si de distractie care va fi ridicat in zona soselei de centura a municipiului Constanta, finalizarea proiectului urmand a avea loc in prima jumatate a anului 2009.

Centrul comercial Polus Constanta va fi construit pe bulevardul Aurel Vlaicu, la soseaua de centura care leaga nordul si sudul orasului si se afla in apropiere de statiunea Mamaia. Constructia se va intinde pe o suprafata de 105.000 mp si va dispune de 170 de spatii comerciale si 2.200 de locuri de parcare.

Lucrarile la viitorul centru comercial au inceput marti urmand sa fie finalizate in prima jumatate din 2009. Polus Center Constanta va dispune de 170 de magazine de mobila, electronice, imbracaminte, incaltaminte, carti si papetarie, articole sportive, bijuterii, cadouri, sector alimentar, dar si cinematorgraf multiplex, restaurante si alte facilitati de divertisment. In incina complexului vor mai functiona filiale de banci, agentii de turism, servicii postale, schimb valutar, societati de telefonie si internet, farmacie si optica medicala.

Pe timpul verii, ca urmare a afluxului de turisti pe litoral, numarul clientilor este estimat sa ajunga la 600.000. Valoarea totala a investitiei pentru Polus Center Constanta se ridica la 140 de milioane de euro si vor fi create 2.000 de locuri de munca.

Constructorul general este compania Arcadom SRL, o reprezentanta a firmei ungare cu acelasi nume, iar investitorul este TriGranit o companie de management si investitii imobiliare, fiind una dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est care a mai realizat WestEnd City Center din Bucuresti si Polus Center din Cluj, avand in derulare mai multe proiecte multifunctionale cu o investitie de 8,5 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
KFC inaugureaza primul restaurant din orasul Zalau