Expozitia lunii martie din cadrul editiei de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) va prezenta in premiera sapte proiecte rezidentiale, a caror valoare investitionala depaseste 50 milioane, au anuntat organizatorii targului.
Potrivit organizatorilor targului imobiliar, printre proiectele noi prezentate cu ocazia editiei din martie a targului se numara "Eminescu View", un ansamblu de apartamente si birouri in zona centrala, pe strada Eminescu. Investitorul, compania Remax Imobiliare, va aloca circa zece milioane de euro pentru constructia unui imobil, care va cuprinde locuinte si spatii de birouri a anuntat compania Esop, promotorul zonei rezidentiale a proiectului.

Imobilul va cuprinde 69 de apartamente, cu una, doua, trei, patru si cinci camere, iar termenul de finalizare a proiectului este jumatatea anului 2009. Cladirea va avea opt etaje, spatiile rezidentiale vor avea in total 9.500 de metri patrati, in timp ce aria alocata birourilor este de 3.500 de metri patrati.

Un alt proiect prezentat in premiera la tIMOn este "Ambasador Residence", al carui dezvoltator este compania Real Total Consult. Investitia in proiectul care va fi amplasat in Prelungirea Ghencea se ridica la circa 7,2 milioane de euro. Ansamblu rezidential va cuprinde 23 de vile de lux si 43 de apartamente cu trei camere in vila cu parter si trei etaje.

Alaturi de cele doua proiecte, compania Light Dimension va scoate la vanzare alte doua proiecte noi, Sisesti 208 Residence si Corbeanca Residence. Primul proiect presupune o investitie de circa cinci milioane de euro si va cuprinde 22 de apartamente (opt de doua camere, 12 de trei camere si doua de patru camere). Cel mai mic pret este 110.00 euro, fara TVA, iar cel mai mare ajunge la 425.000 euro, fara TVA. Pentru cel de-al doilea proiect prezentat la tIMOn, Corbeanca Residence, compania va investi 1,5 milioane de euro in construirea a opt case insiruite, care vor avea un pret de plecare de peste doua milioane de euro.

In cadrul editiei din martie a targului imobiliar, Princo Grup va prezenta un nou ansamblu de locuinte, Class Park Targoviste, care va cuprinde apartamente cu 1-4 camere. Investitia se ridica la 15 milioane de euro, iar preturile pornesc de la 49.000 euro si ajung la 125.000 euro, potrivit dezvoltatorului. Tot cu ocazia tIMOn, dezvoltatorul imobiliar Integral Technic va lansa pe piata proiectul Baneasa Happy House, investitie de circa 12 milioane de euro in construirea a sase imobile cu 42 de locuinte, iar compania CanServ va scoate la vanzare un proiect de blocuri in Militari (Primavara Militari), in vecinatatea magazinului Cora Lujerului.

De asemenea, in cadrul tIMOn va fi expus un alt proiect amplasat in zona de sud a Bucurestiului dezvoltat de catre Cezar M Construct, dar si un proiect de tip club privat – Clubul Poiana Soarelui – club in cadrul caruia sunt disponibile catre vanzare atat apartamente, cat si vile dar si loturi de teren.

In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia. Expozitia din martie organizata in cadrul tIMOn – Targul Imobiliar National este deschisa de miercuri pana sambata intre orele 10-19, iar duminica intre orele 10-16, accesul vizitatorilor este gratuit.

Editia de primavara a tIMOn va continua cu expozitia organizata intre 9-13 aprilie, expozitie la care vor fi prezentate alte 30 de proiecte diferite fata de cele din februarie si martie. Incepand cu luna mai, tIMOn se va adresa pietelor locale, urmand ca la sfarsitul lunii sa fie organizata cea de-a doua editie a tIMOn de Constanta, iar in iunie prima editie a tIMOn de Timisoara, expozitii urmate de organizarea unor editii locale si in Brasov, Iasi, Cluj si Sibiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri