Liebrecht&Wood va deschide primul outlet in Romania, Fashion House Bucuresti, la sfarsitul lunii noiembrie 2008 in cadrul complexului West Park, dupa o investitie de aproximativ 120 de milioane de euro.
Centrul outlet (complex de magazine, n.r.) va fi inaugurat pe 26 noiembrie si va cuprinde mai mult de 120 de magazine cu branduri de renume, dar si o zona de restaurante, spatiu de relaxare, loc de joaca pentru copii, precum si o parcare de 2.700 locuri.

Fashion House Outlet Bucuresti face parte din complexul West Park, unul din cele mai mari parcuri de retail amplasat in vestul capitalei, situat la km 13 pe autostrada Bucuresti - Pitesti. Complexul este construit pe un teren de 250.000 mp si necesita o investitie de aproximativ 120 milioane euro, fiind gandit sa ofere o gama larga de produse complementare precum articole de gradinarit, decoratiuni interioare, electronice si electrocasnice, cosmetice, vestimentatie si accesorii.

Suprafata de inchiriere de 20,478 mp a Fashion House reprezinta mai mult de 30% din complexul West Park. In prezent, procesul de inchiriere a spatiilor comerciale este in plina derulare, pentru mai mult de jumatate din spatiu fiind incheiate contracte sau acorduri de principiu, iar printre clienti se numara: Aldo, Benetton, Bigotti, Dockers, Ecco, Fornarina, Jolidon, Kidland, Lee Cooper, Leonardo, Levi's, Dockers, Nautica, Nomino (O'Neil), Optiplaza, Samsonite, Skiny, Steilmann si Timberland".

Complexul de retail West Park cuprinde pe langa Fashion House, inca trei branduri internationale: Hornbach, Technomarket si Kika, acesta din urma fiind pentru prima data in Romania. Hornbach, va ocupa un spatiu de 23,000 mp, Technomarket, 6.000 mp, iar retailerul austriac de mobila Kika intra pe piata locala inaugurand o locatie de 29.000 mp, care urmeaza sa se deschida in aceeasi perioada cu Fashion House.

Dezvoltatorul belgian de real estate Liebrecht & wooD a intrat pe piata din Romania in 2000, implicandu-se atat in segmentul de retail, cat si in cel al cladirilor de birouri. Compania belgiana a dezvoltat pana acum proiecte importante, printre care Militari Shopping Centre, vandut in 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited. Cel mai recent proiect al sau, corpurile de birouri Victoria Park, a fost de asemenea vandut la inceputul anului companiei austriece de investitii Immoeast.

Proiectul Fashion House Bucuresti a fost dezvoltat pornind de la modelul complexului din Varsovia, dar este mai mare decat acesta, atat ca amploare, cat si ca arie de acoperire. Cu peste 28.000 mp suprafata planificata a fi construita, Fashion House Bucuresti urmeaza sa deserveasca aproximativ 3,5 milioane de locuitori, mult mai mult decat un mall obisnuit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri