Compania israeliana Electra Group, cu activitati in real estate, investitii si productie, a demarat investitia intr-un ansamblu rezidential, Botanic VIP Residence, in localitatea Varna din Bulgaria si se asteapta ca vanzarea locuintelor sa aduca un castig de 80 milioane de euro, potrivit Dnevni, citat de NewsIn.

Proiectul rezidential este situat in imediata apropiere a gradinii botanice din Varna si se va intinde pe un perimetru de 1,2 hectare de teren. Botanic VIP Residence va fi compus din sapte cladiri de locuinte cu 216 apartamente.

Potrivit reprezentantilor companiei, Electra a platit 4,56 milioane de euro pentru terenul din Varna pe care l-a achizitionat inca din anul 2006.

Electra Group estimeaza ca primele trei blocuri de locuinte pot fi finalizate pana la sfarsitul acestui an. Preturile de vanzare al apartamentelor inca din stadiul de plan al proiectului pleaca de la 1,350-1,500 euro/mp, iar compania se asteapta ca la vanzarea locuintelor sa incaseze aproximativ 80 milioane de euro.

Planurile investitorului israelian Electra mai prevad si alte trei proiecte in zona Varna. Pentru inceput, compania are in plan constructia unei cladiri de birouri si a unui proiect mixt cu locuinte, dar si un "mini-oras" rezidential care va fi construit pe un teren de 53 de hectare in vecinatatea localitatii Kalimantsi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
David Hay a demisionat din pozitia de CEO AFI Europe Romania
Setari Cookie-uri