Compania imobiliara FairPlay Properties, parte a concernului FairPlay International, a semnat deja trei acorduri de imprumut pentru a achizitiona loturi de teren in districtul rezidential Studentski Grad din capitala Bulgariei unde intentioneaza sa construiasca locuinte si birouri, potrivit publicatiei Dnevnik.
Doua dintre creditele accesate de companiei sunt destinate unor investii imobiliare in valoare de 3,75 milioane de euro, respectiv 1,35 milioane de euro, iar cel de-al treilea reprezinta o refinantare de credit in valoare de 1,14 milioane euro.

Compania vizeaza si alte patru proprietati in zona Studentski Grad unde intentioneaza sa dezvolte un proiect rezidential, dar si cladiri de birouri. Afacerea va fi semnata cel mai probabil la mijlocul acestei luni, potrivit reprezentantilor FairPlay Properties.

Investitia in proiectul rezidential se va ridica la circa 22 milioane de leva (circa 11 milioane euro) si va fi finalizata cel mai probabil la sfarsitul anului 2009. Cladirea de birouri ar putea presupune o investitie de aproximativ 35 milioane de leva (circa 17,5 milioane euro).

Recent, compania a anuntat ca a achitat 900.000 de euro fara taxe pentru a achizitiona o alta proprietate de 2.354 mp in vecinatatea Sofiei si intentioneaza sa investeasca 3,5 milioane de euro pentru a dezvolta in zona un ansamblu de locuinte.

FairPlay Properties mai are in portofoliu printre altele constructia unui sat de vacanta in apopiere de Sozopol, un complex rezidential in Sandanski, un complex de vacanta in Bansko si doua hoteluri in Chernomorets.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri