Doua dintre creditele accesate de companiei sunt destinate unor investii imobiliare in valoare de 3,75 milioane de euro, respectiv 1,35 milioane de euro, iar cel de-al treilea reprezinta o refinantare de credit in valoare de 1,14 milioane euro.

Compania vizeaza si alte patru proprietati in zona Studentski Grad unde intentioneaza sa dezvolte un proiect rezidential, dar si cladiri de birouri. Afacerea va fi semnata cel mai probabil la mijlocul acestei luni, potrivit reprezentantilor FairPlay Properties.

Investitia in proiectul rezidential se va ridica la circa 22 milioane de leva (circa 11 milioane euro) si va fi finalizata cel mai probabil la sfarsitul anului 2009. Cladirea de birouri ar putea presupune o investitie de aproximativ 35 milioane de leva (circa 17,5 milioane euro).

Citeste si:

Recent, compania a anuntat ca a achitat 900.000 de euro fara taxe pentru a achizitiona o alta proprietate de 2.354 mp in vecinatatea Sofiei si intentioneaza sa investeasca 3,5 milioane de euro pentru a dezvolta in zona un ansamblu de locuinte.

FairPlay Properties mai are in portofoliu printre altele constructia unui sat de vacanta in apopiere de Sozopol, un complex rezidential in Sandanski, un complex de vacanta in Bansko si doua hoteluri in Chernomorets.