Divizia de Real Estate a Grupului RTC, detinut de omul de afaceri Octavian Radu, incepe, din aceasta luna, constructia primului sau ansamblu rezidential, Theresianum, amplasat in orasul Sibiu, valoarea investitiilor fiind de sapte milioane euro.
Proiectul Theresianum este construit pe un teren de aproximativ 3.800 de mp, fiind format din trei imobile, care se inalta pe sase nivele, cu un numar total de 97 de apartamente. Suprafata construita desfasurata va fi de 11.300 mp, din care apartamentele ocupa 9.330 mp. Suprafata medie pentru apartamentele de trei camere este de 94 mp, pentru cele de doua camere de 63 mp, iar pentru garsoniere ajunge la 50 mp.

Pe langa cele trei imobile, complexul va include peste 100 de locuri de parcare subterane si supraterane, o suprafata de 500 mp de spatiu verde pentru relaxare si un loc de joaca special amenajat si mobilat pentru copii. Preturile pentru un astfel de apartament finisat la cheie pornesc de la 1.000 euro/mp.

Proiectul Theresianum va fi lansat in cadrul “Targului Bani&Case”, care se va desfasura in perioada 11-13 aprilie2008 la Sibiu, iar termenul de finalizare al complexului Theresianum este trimestrul al treilea din 2009.

“Alegerea Sibiului si a acestei zone pentru primul nostru ansamblu residential a fost determinata de mai multe motive: apropierea Grupului RTC de catre aceasta zona, prin business-urile derulate aici, nivelul accelerat de dezvoltare inregistrat in toate domeniile, de Capitala Culturala Europeana de anul trecut si faptul ca in 2010 va fi inaugurata si soseaua de centura, care va prelua traficul celor care tranziteaza orasul Sibiu”, a declarat Mariana Radu, CEO al diviziei Real Estate.

Rimobi, Divizia de Real Estate din cadrul Grupului RTC, reuneste companii cu activitati in domeniul imobiliarelor si constructiilor; administrand peste 11.000 mp birouri, 45.000 mp spatii de depozitare, 1.500 mp spatii comerciale si 570.000 mp teren. Principalele companii ale diviziei imobiliare si constructii sunt: Euros Trading, Forum Center, Viva Center si MTT Training Services.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri