Meli Melo a deschis primul department store in Bucuresti Mall

10 Aprilie 2008 in Imobiliare si constructii

La Vaslui se inaugureaza un complex comercial de peste 6 mil. euro

La Vaslui va fi inaugurat pe 11 aprilie cel mai mare complex comercial cu spatiu de agrement si petrecere a timpului liber din judet si al doilea mall, ca marime, din Moldova, relateaza NewsIn.

Investitia se ridica la peste sase milioane de euro, iar lucrarile de constructie au durat aproximativ doi ani, potrivit directorului de marketing, Rita Popa. “Silver Mall cuprinde 45 de magazine a unor branduri cunoscute. Electrocasnice, mobilier, vestimentatie, incaltaminte, parfumerie de lux, telefonie mobila, optica medicala, bijuterii, florarie sunt cateva din ofertele cu care mall-ul vine in intampinarea vasluienilor. Pe langa acestea, vizitatorii mai pot gasi o farmacie, o banca, frizerie, coafor, o agentie de turism si un magazin alimentar ce va veni in intampinarea clientilor cu o gama completa de produse la preturi competitive”, a declarat Rita Popa.

Silver Mall cuprinde si un spatiu de agrement cu doua sali de cinematograf, cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, operate de Glendale Multiplex, patru piste de bowling, biliard si snooker, casino, un teren de squash, sala pentru fitnes, sauna, masaj si hidromasaj, solar. Complexul are si o piscina publica, cu o suprafata de 300 de mp, tratata chimic la fiecare trei ore, dotata cu un bar situat la nivelul luciului de apa. Piscina ofera, in mijlocul acesteia, o zona de jacuzzi.

De asemenea, mallul detine fast-food-uri, un restaurant, cafenele, baruri si un modern loc de joaca pentru copii. Inaugurarea complexului comercial va fi marcata de un spectacol sustinut de trupa Taxi, Mihai Traistariu, Fly Project, Corina si Aurelian Temisan.

Recomandare Colliers: Trei sferturi din spatiile de birouri livrate in primul semestru sunt pre-inchiriate
Citeste si

mai multe articole din Imobiliare si constructii
}