P&D, companie cu sediul in Istanbul, a fost fondata in anul 1988 si a devenit partenerul Cushman & Wakefield pentru piata din Turcia in anul 1991.

“Turcia este una dintre cele mai dinamice piete europene. Tara atrage interesul unei arii largi de clienti din sectoare variate ale real-estate-ului, randamentele sunt mai mari decat cele din pietele mai dezvoltate ale Europei, iar perspectivele de crestere economica sunt mari”, a declarat Paul Bacon, CEO al Cushman & Wakefield pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Asia).

Directorul General al fostei P&D Real Estate Consultants, Rahsan Cebe, devine Partner in cadrul Cushman & Wakefield si Director General al biroului Cushman & Wakefield din Turcia.

Citeste si:

"Sunt tot mai multi investitori multinationali interesati de Turcia. In plus, desi evident trebuie luate in considerare si riscurile, investitorii considera ca aceasta este o piata in care pot face business", a afirmat Rahsan Cebe, Director General al biroului Cushman & Wakefield din Turcia.

Cushman & Wakefield este cea mai mare companie cu capital privat din lume in domeniul imobiliar. Fondata in anul 1917, compania detine 221 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati.

Biroul din Romania a fost deschis in ianuarie 2007 prin preluarea biroului asociat Activ Consulting, cu care se colabora de peste 11 ani, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.