Grupul RED va investi peste 100 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar compus dintr-un centru comercial, cladiri moderne de birouri, hotel si o arena de concerte la Constanta, a anuntat dezvoltatorul imobiliar.

Proiectului World Trade Center Constanta va avea o suprafata totala de 130.000 mp si va reuni un centru comercial, doua cladiri de birouri, un hotel de 4 stele cu 250 de camere la care se adauga o arena de concerte de peste 8.000 de locuri. Potrivit reprezentantilor companiei, la data inaugurarii sale, WTC va deveni cel mai mare complex de acest tip din Constanta.

WTC Constanta va fi situat in centrul vechi al orasului, in zona turistica, langa plaja si faleza, in apropiere de Poarta 3 a portului Constanta, fiind prevazute in proiect peste 1.400 locuri de parcare distribuite pe trei niveluri.

Proiectul World Trade Center din Constanta este dezvoltat de RED Management prin intermediul a doua societati din portofoliul fondului de investitii austriac Immoeast, Harborside Imobiliara si Harborside Hotel. Red Management a anuntat recent ca va investi peste 35 milioane euro intr-un ansamblu rezidential compus din sapte blocuri cu 336 de apartamente in Iasi.

RED Mangement Capital este o companie de investitii si dezvoltari imobiliare prezenta pe piata romaneasca din anul 2005. In Romania, compania dezvolta centre comerciale Armonia in Braila si Arad, scheme mixed-use in Baia Mare si Constanta, proiecte rezidentiale in Bucuresti, Iasi si Baia Mare, precum si centre comerciale de dimensiuni mici in peste 20 de orase din tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri