Hotararile au fost luate in cadrul adunarii generale a actionarilor din 11 aprilie. La adunarea generala s-a aprobat si initierea proiectului de fuziune, conform caruia compania urmeaza sa absoarba societatea Bravcof Brasov, achizitie pentru care Concefa Sibiu va contracta un credit de sase milioane euro.

O alta hotarare pe care actionarii au luat-o in cadrul adunarii a fost cresterea plafonului la contractele de garantare pentru leasing la opt milioane euro, de la trei milioane euro.

Totodata, actionarii au mai aprobat si o linie de credit pentru investitii in echipamente tehnologice de un milion euro sau echivalentul sumei in alta moneda.

Actionariatul companiei a hotarat aprobarea plafonului de creditare de 3,5 milioane euro sau echivalentul in alta moneda si un plafon de 10 milioane lei pentru scrisori de garantie bancara in vederea participarii la licitatii.

Citeste si:

Societatea are ca obiect de activitate constructia de cladiri si lucrari de geniu civil.

Concefa Sibiu are un capital social de 18,87 milioane lei, divizat in 188,7 milioane actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei, iar actionarul majoritat este Cercel Horatiu, care are o participatie de 62%.

Concefa Sibiu (COFI) are o valoare de piata de 115,09 milioane lei (31,76 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,61 lei, stabilita in cadrul sedinte de tranzactionare de ieri. Titlurile Concefa Sibiu se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul COFI.