Crizantema Mall o suprafata inchiriabila de aproximativ 36.000 metri patrati si peste 1.000 de locuri de parcare, mixul central de retail incluzand un hypermarket, magazine de haine, incaltaminte, electronice, articole sportive, mobila si electrocasnice. La etaj va fi o zona de restaurante, un multiplex, bowling si un centru fitness.

‘’Proiectul va aborbi investitii de circa 60 milioane de euro, fiind situat la iesirea din Targoviste spre Sinaia. Lucrarile de constructie vor demara in luna septembrie a acestui an, urmand ca in luna noiembrie 2009, cel tarziu, retail park-ul sa fie terminat complet ‘’, a declarat, pentru Wall-Street, Andrei Panculescu, Manager Comercial si Achizitii al Westhill Romania.

Westhill Development Ltd. a desemnat compania King Sturge pentru a furniza servicii de dezvoltare si administrare de proprietate, precum si de proiectare si consultanta in inchirierea proiectului Crizantema Mall.

Targoviste are o populatie de aproximativ 89.000 locuitori, cu o zona de gravitatie de 180.000 de locuitori la 30 de minute de condus. Locul unde va fi construit Crizantema Mall are o pozitie cheie in nordului orasului, la intersectia DN 71/72, adiacenta viitorului campus universitar, aflat in prezent in constructie.

Citeste si:

Un alt centru comercial anuntat pentru anul 2009 in Targoviste apartine dezvoltatorului Matrix Investments din Cluj-Napoca. Acesta a anuntat ca va investi 25 de milioane de euro intr-un mall ce va fi construit in zona centrala a orasului, in apropiere de Parcul Central, in imediata apropiere a magazinelor XXL si Kaufland, urmand a fi deschis tot in anul 2009.

Westhill administreaza patru fonduri private si opereaza in Marea Britanie si pe pietele emergente din Europa, concentrandu-se pe Romania si Bulgaria. Pe piata din Romania a intrat in toamna anului 2006.

King Sturge si-a deschis filiala in Bucuresti tot in anul 2006. King Sturge LLP, cu sediul in Londra, este una dintre cele mai mari companii internationale de consultanta imobiliara din Europa, avand 52 de sedii in 17 tari. Peste 3.800 de angajati la nivel mondial lucreaza in servicii imobiliare si complementare in segmentul imobiliar comercial, incluzand sectoarele industrial, birouri, comercial si leisure. Compania ofera o gama larga de servicii incluzand consultanta in investitii, agentie, managementul proprietatii si al portofoliului, evaluari si cercetari de piata precum si management de proiect.