Fondul de investitii Tri Investments din Marea Britanie a scos la vanzare ieri, in cadrul Targului National Imobiliar, cele doua proiecte rezidentiale Eminescu View si Perla Nord, cumparate anul trecut prin fondul imobiliar rezidential European Residential Property Fund.

In urma cu o luna a inceput procesul de vanzarea la Eminescu View, iar ieri a inceput procesul de vanzare la Perla Nord, ambele fiind promovate spre vanzare de compania de consultanta imobiliara Esop.

"Perla Nord reprezinta o investitie de 14 milioane de euro si sunt disponibile spre vanzare 67 de apartamente, in cadrul a sase cladiri", a declarat Irina Petrescu, director departament vanzari la ESOP.

Perla Nord se construieste langa Lacul Pipera, pe strada George Bacovia, la 5 minute de zona de business Nord - Pipera. Ponderea cea mai mare o au apartamentele de trei camere (43 de apartamente), urmate de cele 14 apartamentele de 4 camere si 10 apartamente de 2 camere.

Preturile de vanzare incep de la 146.000 euro plus TVA, avand incluse in pret o boxa si un loc de parcare). Termenul de livrare este luna martie 2009.

"Credem ca, in curand, din ce in ce mai multe fonduri care au cumparat in ultimii doi ani, integral sau partial, proiecte rezidentiale off-plan, vor incepe procesul de vanzare, pe masura ce lucrarile de constructie se apropie de faza finisajelor. In cazul de fata, din totalul de 82 de apartamente construite de developerul Crown Constructions, 80% au fost achizitinate de fondul de investitii Tri Investments”, a adaugat directorul departamentului vanzari al Esop.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Valul livrarilor de birouri urmareste harta centrelor universitare
Setari Cookie-uri