Distribuitor de materiale de constructie si detinatorul hypermarketului de materiale de constructii si finisaje Orient Hyperconstruct, compania Zheng Shi International, va investi peste 200 milioane euro in trei ansambluri de locuinte in estul Capitalei, relateaza NewsIn.

Primul ansamblu rezidential din portofoliul Zheng Shi, Ideea Residence Dobroesti, se afla in constructie in zona Fundeni-Dobroesti, in apropierea supermarketului Penny XXL.

"Ideea Residence Dobroesti este prima investitie a noului jucator de pe piata imobiliara bucuresteana, in toamna acestui an urmand sa inceapa constructia unui nou ansamblu, Ideea Residence Fundeni, ce va include peste 1.000 de apartamente. De asemenea, investitorul, care detine cateva zeci de hectare de teren in zona de est a Capitalei, intentioneaza sa dezvolte un ansamblu de vile in estul Capitalei, noul complex aflandu-se in stadiul realizarii proiectului", a declarat Sebastian Leascu, managing partner al companiei imobiliare Cityland.

Ideea Residence Dobroesti va include 108 apartamente in 10 imobile, dintre care sapte cu regim de inaltime subsol, parter, 4 etaje si mansarda si trei imobile ce vor avea subsol, doua etaje si mansarda. Ansamblul rezidential va fi amenajat cu alei pietonale, locuri de parcare si spatii verzi.

Lucrarile de constructie au inceput in toamna anului trecut si se vor incheia in luna decembrie a acestui an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum poate descifra evolutia casatoriilor viitorul pietei rezidentiale
Setari Cookie-uri