South Park Residence este situat in comuna Vasilati si include noua blocuri, 10 vile tip duplex si 15 vile individuale, preturile incepand de la 800 euro/mp plus TVA in cazul apartamentelor si de la 1.200 euro/mp plus TVA in cazul vilelor.

Constructia proiectului se va desfasura in trei faze, prima dintre ele demarand la sfarsitul acestui an si avand ca termen de finalizare anul 2010. In aceasta prima etapa, vor fi construite trei blocuri insumand 90 de apartamente, sapte vile individuale si trei vile tip duplex.

„Estimam ca 25% dintre apartamentele si vilele disponibile in prima faza a proiectului vor fi contractate pana la sfarsitul anului”, spune Carmen Frumuzache, Director Marketing Premier Business.

Citeste si:

South Park Residence va mai cuprinde un centru comercial, piscina, supermarket, gradinita, afterschool, SPA, sala de fitness, teren de sport, locuri de joaca pentru copii si parc. Proiectul se intinde pe o suprafata totala de 65.000 mp, cu o sprafata construita de 35.000 mp.

Premier Business este o societate cu capital strain, ce activeaza in sectorul investitiilor imobiliare si al constructiilor, dezvoltand proiecte rezidentiale, de birouri si industriale.