ECE Projektmanagement Bulgaria, parte a concernului german cu acelasi nume, va aloca in parteneriat cu alti investitori circa 500 milioane de euro intr-un complex imobiliar mixt, ce va cuprinde cea mai inalta cladire din Bulgaria, un centru de afaceri cu 40 de etaje in Sofia.
Construirea Europe Tower, ce va dispune de 40 de etaje, va fi demarata in cel mai scurt timp, sustine managerul ECE Projectmanagement Bulgaria, Plamen Ilchev.

Europe Tower va avea o inaltime de 180 m si va fi cea mai inalta cladire din Bulgaria la data finalizarii lucrarii, in anul 2010. Investitorii sunt in prezent in cautarea unui constructor care sa efectueze aceasta lucrare.

Cladirea Europe Tower va face parte dintr-un complex mixt numit Europe Park Sofia, care va contine spatii de birouri, centre comerciale si locuinte si care va fi construit in doua faze. ECE Projectmanagement Bulgaria este investitorul principal in complexul imobiliar cu o valoare investitionala de 500 milioane de euro. Ceilalti parteneri sunt Advance Properties, Balkancar Sredets and GTM Angel Balevski.

Compania germana ECE Projektmanagement a alocat recent 150 milioane de euro pentru construirea unui centru comercial de tip mall in localitatea bulgara Varna, acesta fiind cel de-al treilea proiect al dezvoltatorului in Bulgaria. Centrul comercial va dispune de doua etaje si va gazdui 220 de magazine, restaurante si cafenele pe o suprafata inchiriabila de 54.000 metri patrati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri