Immo Industry Group (IIG), dezvoltator pan-european de proiecte imobiliare industriale si de logistica personalizate, va construi prima unitate industriala europeana pentru Lenovo in cadrul unui nou proiect aflat in zona economica Legnica din sud-vestul Poloniei.

Lenovo, cel de-al treilea producator mondial de computere, a decis sa construiasca o unitate de asamblare a computerelor in Polonia care va include si o zona de testare si una de depozitare, pentru a deservi Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit NewsIn.

Cerintele tehnice ale Lenovo includ si un sistem complex de racire de 950 kW, deoarece facilitatea de asamblare si zona de testare a computerelor vor genera caldura in exces.

"Inginerii IIG au prevazut de asemenea un etaj pentru descarcari electrostatice, inerent fabricilor de asamblare a computerelor. In unitatea personalizata de 31,000 mp vor fi produse aproximativ 2.4 milioane de computere pe an. Printre altele, IIG a reusit sa negocieze conditii favorabile pentru aceasta unitate cu furnizorii locali de utilitati", se arata in comunicat.

Lenovo este o companie internationala, inovatoare in productia de tehnologie, formata ca rezultat al achizitiei Diviziei IBM Personal Computing de catre Lenovo Group. Fiind unul dintre liderii globali de pe piata de PC, compania dezvolta, produce si comercializeaza produse de ultima generatie.

Immo Industry Group (IIG) este lider pan-european in dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale inteligente, personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor, fie ca este vorba despre proiecte de sine statatoare, sau de proiecte realizate in parcuri industriale. IIG dezvolta solutii imobiliare de optimizare a costurilor on- si off-balance care reduc investitia initiala si costurile operationale.

IIG va dezvolta 18 parcuri industriale in Europa Centrala si de Est si Rusia, dintre care doua parcuri industriale in Romania, la Satu Mare si Bucuresti (Fundulea).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri