Mai multe firme cu capital romanesc vor dezvolta un proiect imobiliar in valoare de 6,5 milioane euro la Sibiu, complexul urmand sa contina 120 de apartamente, au declarat reprezentantii Casa Pitas, agentul exclusiv al ansamblului.

Suprafata construita desfasurata a compexului rezidential va fi de circa 11.600 de metri patrati, iar termenul minim de predare la “gri” al apartamentelor este 1 iunie 2009.

Complexul Maria Elena este situat in zona Podului Garii Sibiu si va avea apartamente de 1, 2, 3 sau chiar patru camere, grupate in patru blocuri, potrivit Casa Pitas.

Suprafetele utile ale tipurilor de apartamente pornesc de la 28 de metri patrati, pentru o garsoniera, ajungand pana la 105 metri patrati, cu tot cu balconul de care beneficiaza un apartament de patru camere.

Sistemul de plata solicitat de catre dezvoltatori se refera la posibilitatea achitarii integrale a pretului, dar si in trei etape, un avans, o alta plata facuta in momentul in care stadiul constructiei locuintei ajunge "la rosu" si o ultima plata la finalizarea apartamentului.

Dezvoltatorii ofera si locuri de parcare gratuite celor care se numara printre primii contractori de apartamente in ansamblul imobiliar.

Complexul va avea si magazine, amenajate in spatiile comerciale proiectate la parterul blocurilor, dar si sala de fitness, salon de coafura si cabinet stomatologic, sustin dezvoltatorii proiectului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cum îți "consumă" sănătatea zgomotul dintr-o clădire de birouri
Setari Cookie-uri