Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group, care a anuntat investitii in Romania de circa 1,5 miliarde de euro in proiecte imobiliare pana in 2014, a demarat lucrarile de constructie la cel de-al doilea complex rezidential al sau, Central Apartments.

Ansamblul, care va absorbi investitii de noua milioane de euro, este situat in centrul orasului Constanta si va fi finalizat in trimestrul al treilea al anului viitor, constructorul proiectului fiind societatea germana de constructii Baumeister.

Central Apartments cuprinde 89 de apartamente (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), ce vor avea o suprafata construita ce variaza intre 50 si 123 metri patrati. Pretul unei locuinte porneste de la 60.000 de euro plus TVA.

Vanzarile au inceput din luna aprilie, moment in care a fost lansata o oferta speciala de vanzare a unui apartament de 3 camere la pretul apartamentului de 2 camere, impreuna cu o oferta de discount de 5.000 euro la achizitionarea oricarei locuinte.

“Dupa Oasis Residences, Central Apartments este al doilea proiect al nostru menit sa contribuie la dezvoltarea si modernizarea orasului Constanta. Punem accent pe protejarea mediului inconjurator iar majoritatea materialelor folosite in acest proiect tin cont de aceasta filosofie: vopsea ecologica, parchet din lemn natural, portelan si marmura obtinute prin metode non-chimice”, a declarat Nicoleta Radu, Business Director Westhouse Group.

Agentia imobiliara care se va ocupa de vanzarea complexului este Euroest Invest. Pentru dezvoltarea acestui proiect rezidential, Westhouse Group a mai colaborat cu PCMG Northbridge, pentru project managementul intregului ansamblu si cu Arhimar Cluj, care a realizat conceptul arhitectural.

Westhouse Group este o companie de real estate infiintata in anul 2005, ce detine in acest moment peste 1.200.000 de metri patrati de teren in Romania. Compania anuntat deja dezvoltarea primelor sale trei proiecte rezidentiale in nordul Constantei: Oasis Residences, Central Apartments si Corallia Residence, ce presupun o investitie totala de 50 milioane euro.

La sfarsitul lunii martie, Westhouse Group a demarat lucrarile de constructie la primul sau proiect rezidential, Oasis Residences, amplasat in zona de nord a orasului Constanta, finalizarea complexului fiind programata pentru luna decembrie 2009.

Compania Baumeister este prezenta pe piata din anul 1997, iar incepand cu anul 2004 a devenit membra a grupului NOVA GROUP. Printre proiectele mari realizate pana in prezent se numara Unirea Shopping Center Brasov, depozitul logistic Kaufland Ploiesti, ansamblul rezidential Bucov Park, sediul ING Bank din Ploiesti, Aurora Shopping Mall din Buzau.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Consultant: Riscul ca România să rămână fără alimente este scăzut
Setari Cookie-uri