8 Mai 2008

Astazi se deschide Targul International de Apartamente Condominium

A doua editie regionala a Targului International de Apartamente Condominium se deschide astazi in mall-ul Polus Center din Cluj Napoca si aduce in premiera 13 proiecte rezidentiale.

Targul International de Apartamente Condominium este cel mai important targ specializat pe apartamente din Europa, adunand 36 de companii din Cluj Napoca si Bucuresti care isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, dar si institutii recunoscute din domeniul financiar-bancar.

Proiectele prezentate la targ ofera un total de peste 13.000 de unitati locative, din care 8.000 disponibile la vanzare. La aceasta editie, Condominium Expo va prezenta vizitatorilor peste 40 de ansambluri rezidentiale din zona Ardealului.

Pentru oferta interna, preturile incep de la 25.000 euro, in Ansamblul Imperialii din Comuna Floresti si ajung pana la 227.250 euro in Proiectul Mozart.

Alte puncte de atractie ale evenimentului sunt proiectele din Spania si Brazilia, a caror valoare estimata se ridica la peste 200 milioane euro, cat si oferta de apartamente din Germania, cu preturi care incep de la 14.900 euro.

Expozitia va fi deschisa pana duminica, 11 mai.



Citeste si