Omul de afaceri George Padure, fost primar al sectorului 1 al Capitalei in perioada 1996-2000, a lansat al doilea proiect rezidential, Sigma Residence & Gardens, a carui valoare este estimata la 225 milioane de euro plus TVA, primul proiect, Metropolis, fiind estimat la circa 50 milioane de euro.

Sigma Residence & Gardens se intinde pe un teren de 33.000 mp, in apropierea Lacului Plumbuita din Bucuresti si cuprinde 1.500 de apartamente, peste 20.000 mp spatii comerciale si 14.000 mp spatii verzi si gradini. In cele 13 blocuri se regasesc 57 de tipuri de garsoniere si apartamente de 2-3 camere, cu suprafete intre 45 si 100 mp.

“Valoarea totala a complexului este estimata la aproape 225 milioane de euro plus TVA. Preturile locuintelor, la lansarea pe piata a proiectului, sunt de 1.290 euro/mp plus TVA”, a declarat George Padure (foto), administratorul societatii SC Sigma Proiect Development SRL, fara a preciza ce investitii va absorbi proiectul.

Acesta a adaugat ca vanzarile ansamblului au inceput luni, la showroom-ul companiei din Bulevardul Ferdinand.

Lucrarile au inceput in toamna anului 2007, proiectul desfasurandu-se in trei etape. Prima se va incheia in toamna anului 2009, cea de-a doua faza in 2010, iar intregul proiect va fi livrat in 2011.

Prin “Drumul Expres” care va lega Colentina de nordul Capitalei, locatarii Sigma Residence & Gardens se vor afla la distanta de 8 minute fata de Bulevardul Barbu Vacarescu.

Sigma Residence & Gardens este al doilea proiect dezvoltat pe piata romaneasca de partenerii Star/Sigma, primul fiind Metropolis, a carui vanzare s-a incheiat la sfirsitul anului 2007 si va fi livrat in octombrie 2008.

Metropolis Residence este amplasat in partea de nord-vest a Bucurestiului, in apropiere de Piata Chibrit, iar valoarea sa de piata se apropie de 50 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Rosti deschide o nouă fabrică în România în depozitele WDP
Setari Cookie-uri