ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, va dezvolta 20.600 mp de spatii industriale in Budapesta, Ungaria, pentru UTi Logistics LLC, unul dintre principalii furnizori de servicii logistice pentru terti din regiune.
Noul spatiu construit la cheie pentru UTi Hungary va fi amplasat in ProLogis Park Budapest-Sziget, in cadrul unui parc de distributie cu suprafata de 170.700 mp, dezvoltat la 17 km sud de centrul orasului Budapesta. UTi, care inchiriaza in prezent spatii de la ProLogis atat in Europa cat si in Statele Unite, va folosi acest centru regional de distributie pentru unul dintre clientii sai.

“Spatiul de distributie construit pentru UTi Hungary este ideal pentru o distributie regionala la scara larga”, a spus Laszlo Kemenes, Vice President ProLogis pentru Ungaria.

Acesta a adaugat ca, in ultimii ani, tot mai multe companii multinationale si-au stabilit operatiuni in Budapesta datorita accesului convenabil al orasului la pietele cheie din Europa Centrala si de Est, costului redus cu forta de munca si numarului mare de locuitori.

„ProLogis a reusit sa creasca in mod constant si sa isi consolideze pozitia de lider pe aceasta piata, valorificand cererea tot mai mare din partea sectoarelor de productie, retail si servicii logistice aflate in dezvoltare in regiune. UTi este expert in solutii de distributie si suntem mandri sa fim furnizorul de spatii de depozitare al acestei companii”, a declarat Laszlo Kemenes.

ProLogis Park Budapest-Sziget cuprinde in prezent cinci cladiri cu o suprafata totala de 80.800 mp. Locatia este conectata la reteaua nationala si internationala de trafic prin autostrada M0 in partea de sud a orasului, asigurand un acces rapid si eficient la aeroportul international precum si la autostrazile M1, M7 si M5.

In configuratia finala, ProLogis Park Budapest-Sziget va include zece cladiri cu o suprafata totala de peste 170.700 de metri patrati. Printre clientii parcului se numara Schneider Electric, NCR, Filtrona, Quadrant, Transped, Rhenus Archico si KS Spedition.

UTi Worldwide Inc. este o companie internationala care furnizeaza servicii si solutii logistice. Reteaua sa globala de birouri de transport si peste 200 de centre de logistica si distributie contractate sunt amplasate strategic in 65 de tari, beneficiind de un efectiv de peste 19.000 de angajati. In 2007, compania a raportat o cifra de afaceri de 3,6 miliarde de dolari, la 31 ianuarie.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 121 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 38.8 miliarde $ de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 48.9 milioane m², in 2.817 proprietati, la 31 martie 2008.

Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri