Printre chiriasii FNC Sabaru se numara si: Prista Oil, Kufner Romania si Van Rijn, fiecare cu cate 1.000 mp inchiriati.

“Foarte important este faptul ca zona Bragadiru – Ilfov este in plina dezvoltare din punct de vedere logistic, ceea ce inseamna un potential in viitorul apropiat. Accesul foarte facil la DN 5 si la viitoarea autostrada Bucuresti-Giurgiu sau facilitatile zonei care sunt foarte bine reprezentate sunt cateva dintre cele mai importante elemente in luarea unei decizii,” a declarat Marius Adam, Real Estate Broker in departamentul Spatii Comerciale & Industriale al companiei Regatta.

Desi initial complexul a fost proiectat pentru circa 21.000 mp de spatii de depozitare, acesta se afla in curs de extindere si va depasi 30.000 mp la data finalizarii, preconizata la jumatatea anului 2009.

In momentul de fata, se afla in proces de constructie urmatorul modul, finalizat in proportie de 50%, urmand a fi predat in intregime la inceputul lunii august. Acest nou modul va avea 6.000 mp, iar suprafata minima disponibila va fi 1.000 mp.

Citeste si:

Proprietarul este dispus sa amenajeze la cererea chiriasului spatiul de birouri aferent, aceste costuri putand fi incluse in tariful de inchiriere. Parcul logistic este proiectat incat sa se poata face unele divizari ulterioare de minimum 500 mp.

“Posibilitatea compartimentarii noilor module precum si accesul facil din aceasta zona a capitalei fac din parcul industrial o varianta demna de luat in calcul pentru companiile in cautare de spatii oferite spre inchiriere. Halele structurate pe o inaltime utila de 6,5 m si dotate cu usi mari de acces sunt solutii eficiente atat pentru depozitare cat si pentru productie,” a afirmat Marius Adam.

Reprezentantul Regatta a adaugat ca pozitionarea in partea de sud a Bucurestiului faciliteaza in mod special transportul marfurilor catre si dinspre partea de sud a tarii, fiind un avantaj in plus pozitionarea la jumatate intre cele doua autostrazi.