Complexul comercial va avea o suprafata construita de 18.250 mp, parter plus etaj, si va gazdui peste 370 de magazine. Noul complex comercial va beneficia de toate facilitatile consacrate, precum parcari corespunzatoare, organizarea retelei de transport intern si extern cu titlu gratuit.

"Inaugurarea Dragonului Rosu cu numarul 7 reprezinta un pas inainte important catre obiectivul nostru primordial, lansarea complexului China Town, care se va intinde pe aproximativ 55 ha, in raza comunei Dobroesti si in paralel cu soseaua Colentina. Va fi una din cele mai ambitioase dezvoltari imobiliare din Romania, cu o zona comerciala extinsa, spatii de birouri, zona imbiliara si o zona expozitionala", a afirmat directorul de comunicare al Niro Investment Group, Ion Badea.

Intregul proiect China Town va ingloba si o zona permanenta de expozitie de 100.000 mp, un hotel si o cladire de birouri, aproximativ 600 de apartamente, un mall si cladiri traditionale tip Chinatown.

Niro Investment Group reprezinta un holding cu activitati in domeniul comertului, imobliar, constructii, servicii de paza si protectie. Principala companie a grupului, Niro Investment a derulat anul trecut afaceri de peste 60 de milioane de euro, in crestere cu 60% comparativ cu 2006. In acelasi interval, profitul a crescut cu 76%, raportat la cele 5,7 milioane de euro, obtinuti in 2006.