Dezvoltatorii au anuntat ca Trigranit va prelua managementul Armonia Arad de la grupul austriac Immoeast, unul dintre actionarii companiei imobiliare. Fondul de investitii Immoeast a preluat centrul comercial in toamna anului trecut in urma unei tranzactii in valoare de 78 de milioane de euro.

"Centrul comercial, situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac, va avea ca ancora hipermarket-ul Carrefour, pe o suprafata totala de 11.000 m.p., cu o suprafata de vanzare de 7.400 m.p in cadrul parcului comercial si va dispune si de un magazin de bricolaj Bricostore, construit pe 10.000 mp", a declarat Claudiu Szetyanszki, directorul managerial al Armonia Center.

Potrivit dezvoltatorilor, galeria comerciala, de tip “shopping mall”, va reuni peste 80 de magazine noi, pe o suprafata totala inchiriata de 15.000 de m.p., printre care se numara retailerul de electronice si electrocasnice Flanco, cu o suprafata de 3.000 mp, magazinul de mobila Staer, cu o suprafata de 4.400 mp, precum si alte marci renumite. In plus, centrul Comercial Armonia va beneficia si de o zona de restaurante si cafenelele.

Citeste si:

RED Mangement Capital face parte din grupul de investitii si dezvoltari imobiliare RED, prezent pe piata romaneasca din anul 2005.

In Romania, compania dezvolta centre comerciale, scheme mixed-use in Baia Mare si Constanta, proiecte rezidentiale in Bucuresti, Iasi si Baia Mare, precum si centre comerciale de dimensiuni mici in peste 20 de orase secundare din tara.