Grupul Red Management Capital va inaugura primul mall din Arad in urma unei investitii de 50 milioane de euro, iar compania de dezvoltare imobiliara TriGranit va prelua managementul centrului comercial.

Dezvoltatorii au anuntat ca Trigranit va prelua managementul Armonia Arad de la grupul austriac Immoeast, unul dintre actionarii companiei imobiliare. Fondul de investitii Immoeast a preluat centrul comercial in toamna anului trecut in urma unei tranzactii in valoare de 78 de milioane de euro.

"Centrul comercial, situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac, va avea ca ancora hipermarket-ul Carrefour, pe o suprafata totala de 11.000 m.p., cu o suprafata de vanzare de 7.400 m.p in cadrul parcului comercial si va dispune si de un magazin de bricolaj Bricostore, construit pe 10.000 mp", a declarat Claudiu Szetyanszki, directorul managerial al Armonia Center.

Potrivit dezvoltatorilor, galeria comerciala, de tip “shopping mall”, va reuni peste 80 de magazine noi, pe o suprafata totala inchiriata de 15.000 de m.p., printre care se numara retailerul de electronice si electrocasnice Flanco, cu o suprafata de 3.000 mp, magazinul de mobila Staer, cu o suprafata de 4.400 mp, precum si alte marci renumite. In plus, centrul Comercial Armonia va beneficia si de o zona de restaurante si cafenelele.

RED Mangement Capital face parte din grupul de investitii si dezvoltari imobiliare RED, prezent pe piata romaneasca din anul 2005.

In Romania, compania dezvolta centre comerciale, scheme mixed-use in Baia Mare si Constanta, proiecte rezidentiale in Bucuresti, Iasi si Baia Mare, precum si centre comerciale de dimensiuni mici in peste 20 de orase secundare din tara.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Prime Kapital a livrat anul trecut peste 57.000 mp parcuri de retail