Grupul finlandez de constructii YIT Oyj a anuntat ca va cumpara operatiunile de mentenanta imobiliara ale MCE AG din Germania, Austria, Polonia, Cehia, Ungaria si Romania, pentru 55 milioane euro, conform oficialilor companiei.
"Tranzactia permite intarea pe noi piete si ofera oportunitati de crestere", a declarat Hannu Leinonen, directorul executiv YIT.

Operatiunile achizitionate au aproximativ 1.900 de angajati si au generat in 2007 vanzari de 355 milioane euro.

Germania si Austria au generat, fiecare, cu putin peste 40% din venituri, restul de 15% provenind din tarile din Europa de Est.

YIT a anuntat ca achizitia nu modifica previziunile de crestere a vanzarilor si a profitului inainte de taxe in 2008.

Deutsche Beteiligungs AG si unul dintre fondurile sale detin o participatie de 75% in cadrul MCE, restul apartinand companiei Andlinger & Co.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri