European Retail Park Bacau, primul parc de retail din oras, cu o suprafata totala inchiriabila de 42.600 mp si o galerie comerciala de 10.000 mp, a fost deja inchiriat in proportie de 80%, a anuntat cumpania Cushman & Wakefield Activ Consulting, agentul exclusiv de inchiriere al proiectului.
Centrul comercial va fi deschis in toamna acestui an, in urma unei investitii de 60 milioane de euro si include ca principale ancore hypermarketul Real - cu o suprafata totala inchiriata de 10.000 mp, operatorul de bricolaj bauMax - 13.000 mp inchiriati, Media Galaxy - 3.680 mp si un magazin de mobila Staer - 5.500 mp inchiriati.

Investitia apartine companiei cu capital belgian Bel Rom Real Estate, fiind al patrulea parc de retail pe care il inaugureaza in Romania, dupa European Retail Park Sibiu in toamna lui 2006, European Retail Park Targu Mures in toamna lui 2007 (ambele vandute de catre dezvoltator) si European Park Braila in luna mai a acestui an.

European Retail Park Bacau este situat la zece minute de centrul orasului, pe drumul european E85 care leaga Bacaul de Bucuresti. Suprafata totala construita este de 48.500 mp, iar suprafata terenului de 103.000 mp.

“In premiera pe piata de retail din Bacau, consumatorii au acces la un mix variat de produse intr-o singura locatie, de la produse alimentare (hypermarket), electrocasnice (Media Galaxy), de bricolaj (bauMax), mobilier (Staer) la imbracaminte, incaltaminte si produse de ingrijire personala (disponibile in cele peste 80 de magazine ale galeriei comerciale). Dupa ce acest fenomen a avut loc in orasele mari, de peste 300.000 de locuitori, cum ar fi Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov sau Constanta, acum este randul oraselor de marime mijlocie sa gazduiasca dezvoltari de parcuri de retail”, a declarat Raluca Utureanu, coordonatoarea procesului de inchiriere

Galeria comerciala de peste 10.000 de mp inchiriabili va avea 80 de magazine, restaurante si cafenele. Printre marcile internationale si nationale ce vor fi prezente in European Retail Park Bacau, au semnat deja contracte de inchiriere: Intersport, Takko, Deichmann, Leonardo, Kenvelo, House of Art, Fox, Daiso, Centrofarm, Prestige Casino, Feel Good by Steilmann, Benvenuti, Flo & Jo, Energiers, Germanos, Jolidon, Alpha Bank, Say, Mondex si Motor.

Bel Rom Real Estate este o companie cu capital belgian care dezvolta proiecte de investitii in Romania. Compania a anuntati construirea a peste 10 parcuri de retail si mall-uri in toata tara.

Cushman&Wakefield este cea mai mare companie cu capital privat din lume in domeniul imobiliar. Fondata in 1917, compania detine 221 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in ianuarie 2007 prin preluarea biroului asociat Activ Consulting, cu care se colabora de peste 11 ani, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri